Om oss

Bravilor Bonamat er en toneangivende fabrikant av filtermaskiner, espressomaskiner, helautomatiske kaffemaskiner og vannvarmere. Denne familiebedriften har eksistert i over 70 år. I denne perioden har bedriften utviklet seg fra engroshandel i produkter til hotell- og restaurantnæringen til spesialist og produsent. Bedriften er nå en utvikler, produsent og leverandør med internasjonalt preg og ambisjon.

Aktiv over hele verden

Over 450 engasjerte medarbeidere samarbeider over hele verden i vår kjernevirksomhet: utvikling, produksjon og salg av profesjonelle systemer for tilberedning av drikke, slik som kaffemaskiner, espressomaskiner og varmtvannsdispensere. Med kontorer i Europa og De forente stater og et omfattende forhandlernett i over 100 land, er Bravilor Bonamat internasjonalt kjent som et av toppmerkene for filtermaskiner og helautomatiske kaffemaskiner.

Kvalitet og bærekraft

Alle apparatene fra Bravilor Bonamat er laget av førsteklasses materialer. Våre kaffemaskiner er pålitelige, har lavt energiforbruk og lang levetid. Alle maskinene testes nøye før de forlater fabrikken.

Innovasjon

Vår FoU-avdeling arbeider daglig med fremtiden: hvilken teknikk og funksjonalitet er nødvendig? Hvordan føres det videre til den beste kaffemaskinen? Våre nye produktlanseringer beviser stadig at brukervennlighet, kvalitet og innovasjon fint lar seg kombinere. Også når vi samarbeider som OEM har det høye kunnskapsnivået og den årelange erfaringen vist seg å være uvurderlig.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website and to analyse how you use it so that we can improve and customise our contents and advertising. You can always disable cookies; otherwise, we will assume you are happy receiving them as they are.