Bravilor Bonamat satser på trenden med økt forbruk av te

Bravilor Bonamat utvider sitt sortiment med profesjonelle maskiner for varmt vann. I tillegg til kaffe er te den drikken som drikkes mest i mange land. Derfor er det logisk at Bravilor Bonamat har utvidet sortimentet for tilberedning av varmt vann med en helt ny produktlinje.

HWA 6(D), 14(D) og 21
Tidligere i år lanserte Bravilor Bonamat fem nye HWA-maskiner. Disse ble utviklet for å oppfylle ønskene til dagens kunder. Takket være produktenes kompakte og smale design trenger maskinene liten plass.

Modellene 6D og 14D har doseringsknapper for automatisk fylling av hver kopp, som er ideelt til travle serveringssteder. Modellene med kran for fri flyt kan brukes manuelt til fylling av individuelle kopper eller krus og gir raskt den ønskede mengden vann. Et automatisk system for påfylling av vann sørger for at det alltid er varmt vann umiddelbart.

Maskinene er laget av høyverdige materialer, og har programvare, sensorer og god isolasjon som reduserer strømforbruket. Dessuten har maskinene en ECO-knapp som motvirker unødig strømforbruk. Maskinene kan også tilpasses individuelt med egen design eller logo.

HWA 8 og HWA 12
Sortimentet er i sommer utvidet med to forskjellige HWA-vannvarmere; HWA 8 og HWA 12. Disse vannvarmerne kan tilkobles et fast vannopplegg, men kan også fylles med vann for hånd. Vannvarmerne er ideelle til midlertidige steder eller arrangementer. Kjennere vet at riktig vanntemperatur er avgjørende for en god kopp te. Disse vannvarmerne kan innstilles på nøyaktig den temperaturen man ønsker, fra 45ºC til 95ºC.

Som du er vant til fra Bravilor Bonamat, er maskinene utviklet for at vedlikeholdet skal kunne gjøres raskt og enkelt. Maskinene har for eksempel ikke spiral som kommer i berøring med vannet. Derfor reduseres kalkavleiringen til et minimum og maskinene er enkle å rengjøre med en klut.

Med denne utvidelsen er sortimentet innen "varmt vann" komplett og Bravilor Bonamat har en passende løsning til alle situasjoner. HWA-maskinene kan leveres nå. For mer informasjon og spesifikasjoner, se hwa-serien vår på nettstedet.

28 august 2019